Theatergroep Allemaal Kinderspel

Theatermakers met passie voor onderwijs en theater

Over ons

Zo begon het. Thijs en Chantal gingen beiden naar de PABO en ontmoetten elkaar daarna als studenten op Theaterschool de Trap in Amsterdam. In het tweede jaar van de theateropleiding krijgen zij de opdracht een theatervoorstelling te maken.  Ze besloten hun passie en kennis van theater en onderwijs te combineren. Ze maakten een kindervoorstelling voor kinderen uit de buurt en Theatergroep Allemaal Kinderspel was een feit. 


Nu, acht jaar later, is Theatergroep Allemaal Kinderspel uitgegroeid tot een begrip op het gebied van theater op school.

Onze missie is theater een prominente plek te geven in het basisonderwijs. Dit doen wij door onderwijs en theater goed op elkaar te laten aansluiten.


  • Activiteiten die bijdragen aan talentontwikkeling op jouw school
  • Goede voorstellingen en workshops die echt iets toevoegen aan jouw lesprogramma. Je wilt niet het gevoel hebben dat je de activiteit net zo goed zelf had kunnen doen.
  • Activiteiten die aansluiten op de leerlijnen en die verder gaan dan de leerlijn drama alleen. Activiteiten die verbinding hebben met andere vakgebieden.

Ons team

Chantal Dalm

Theatermaker / Theaterdocent

Thijs Ruardi

Theatermaker / Theaterdocent

Onze diensten

Theatervoorstellingen

Theaterworkshops

Coaching groep 8 musical 

arrow_drop_up arrow_drop_down